ЗА НАС

През 2001 г. е основана една от първите оптики „Дейзи”. Тя се намира в гр. Нови Искър. Тази оптика сега е мястото, където години наред се изработват диоптрични очила. Там ще намерите богат избор и разнообразие от диоптрични рамки, слънчеви очила и всички аксесоари, които са необходими за добрата Ви визия и самочувствие, свързани с очилата Ви. През времето, в което работим неуморно за нашите клиенти, ние сме се доказали като истински професионалисти в сферата на оптиката. При нас всеки клиент получава компетентна консултация относно подходящата за него рамка и вид диоптрична леща, свързана с ежедневието му, както и с бюджета му.

Благодарение на нашата коректност и отговорност към нашите клиенти, ние създадохме през 2006 г. за тях още едно бижу „Дейзи”. Оптиката се намира на територията на столицата в кв. Стрелбище. Тя е специализирана в изработката на диоптрични очила с високотехнологични машини. В оптика „Дейзи” ще Ви предоставим свободата да отговаряте на тенденциите и модата, като същевременно Ви гарантираме максимален визуален комфорт. Тук ще можете да направите избора си от голямо разнообразие на рамки и слънчеви очила, а ние ще Ви помогнем с удоволствие и с индивидуален подход. При нас ще намерите всички необходими консумативи и аксесоари към тях.

…..какво още:

През 2009 г. професионалният екип от оптики „Дейзи” обедини таланта си в сферата на оптиката, за да създаде нова оптика в кв. Лозенец.

С нестихващ ентусиазъм и грижа за Вашето зрение и Вашите очи, ние построихме още едно парче от пъзела „Дейзи” в кв. Люлин през 2013 г., за да не Ви лишаваме от удоволствието да бъдете Наши клиенти!

Днес със самочувствие в това, което сме, и любов към Вас, ние с упоритост и амбиция не спираме да се развиваме и да дерзаем, за да бъдем винаги насреща Ви и в нашия поглед да виждате Ваши приятели. Благодарим Ви за доверието, приятели! За нас най–важна е Вашата признателност. Ние не пестим сили и старание да се погрижим за Вас и Вашите очи по най–перфектния начин. Всичко, от което имат нужда Вашите очи и докъдето стига волята на Вашите капризи, може да го откриете при нас. Когато усетите и минимален дискомфорт в  очите си, не се колебайте да се доверите на професионалистите от оптики „Дейзи”. В удобен за Вас ден и час ние ще се погрижим за Вашето зрение, с помощта на високотехнологичните машини и безспорния специализиран опит в областта на рефракцията.

В оптики „Дейзи” е предимство професионализмът. Години наред ние изграждаме открити, честни, изпълнени с доверие и уважение отношения с всички наши клиенти и пациенти, без изключение. При нас Вие се чувствате спокойни и доволни от обслужването.

Заповядайте!

Ние Ви очакваме!!!